0
items
€0,00
Afrekenen
  • Winkelmandje.

  • Verzendkostengratis
  • Totaal€ 0,00
  • Afrekenen.

5 dingen die je niet kunt missen in je yogatas

Om yoga te kunnen beoefenen heb je niet veel nodig. Een rustige plek, een open mind en je eigen lichaam is al genoeg. Toch is het fijn om met een goed gevulde tas naar je les te komen. Benieuwd naar wat je zeker niet moet vergeten als je naar yoga gaat? Dit zijn dé 5 onmisbare items!

1.) Yogamat

Het spreekt voor zich, maar yoga doe je meestal op een mat. De meeste yoga- of sportscholen hebben matten die je tijdens de les kunt lenen, maar je eigen mat meenemen heeft veel voordelen. Zo hoef je je niet af te vragen of de zweetdruppels van je voorganger nog op deze mat zitten, je hoeft je niet te irriteren aan de geur van de mat en je bent al helemaal gewend aan je eigen mat. Dat voorkomt wegglijden of juist vastplakken en dat maakt elke houding makkelijker vol te houden!

2.) Hervulbare waterflesNa een uur lang rekken en strekken in elke mogelijke richting, heb je echt een slok water nodig. Doordat je diep ademt help je je organen met het afvoeren van afvalstoffen uit je lichaam. Dat proces kun je ondersteunen door na je les veel water te drinken. Je kunt standaard een lege fles in je tas houden die je vult voor je les, zodat je nooit zonder zit!

3.) Extra legging en top

Zorg ervoor dat je een extra top en legging in je tas stopt! Na een uur poweryoga ben je echt toe aan een 'change of clothes'. Zeker als je direct na je les door moet naar een lunch of even een boodschap wilt gaan doen. Tegenwoordig is een legging niet alleen om in te sporten, maar ook een fashion statement, dat mag je best laten zien! Ook handig, een etuitje met wat extra make-up en een kleine deodorant zodat je weer fris voor de dag komt na je yogales!

4.) Gezonde snack

Dus na je yogales loop je in die mooie legging in de supermarkt om een boodschap te doen, terwijl je net een uur yoga achter de kiezen hebt. Kun je dan alle lekkernijen weerstaan? Zorg ervoor dat je een gezonde snack meeneemt in je tas zodat je niet in de verleiding komt om te gaan snacken. Neem wat gesneden fruit mee, een bakje met nootjes of wat salade. Zo zorg je ook na je yogales goed voor je lichaam!

5.) Grote handdoek

Oké misschien dat je niet bij elke yogales zwetend op je mat staat, maar er zijn lessen waarbij je behoorlijk gladde handen en voeten krijgt. Dan is het fijn als je een handdoek mee hebt waarmee je de druppels weg kunt vegen en je mat kunt schoonmaken. Een bijkomend voordeel is dat je een grote handdoek ook als deken kunt gebruiken als je tijdens de ontspanning dreigt af te koelen. Zo blijf je lekker warm en kun je je helemaal overgeven aan je meditatie

Zoeken