0
items
€0,00
Afrekenen
  • Winkelmandje.

  • Verzendkostengratis
  • Totaal€ 0,00
  • Afrekenen.

Van sportschool naar dansvloer: athleisure wear!

Weet je nog, die tijd dat je één duffe zwarte trainingsbroek had die je alleen op de sportschool droeg? Dat is echt verleden tijd. Investeer in een mooie legging, fijne tops en een paar goede schoenen. Niet alleen omdat je er tijdens het sporten ook goed uit wilt zien, maar ook omdat de nieuwste trend op fashiongebied Athleisure wear is. Sportkleding die je ook gewoon op straat aan kunt! We love it!

Een nieuwe manier van kleden

Zag je tot een paar jaar geleden alleen hardlopers en andere sportievelingen in hun sportoutfit over straat gaan, tegenwoordig lopen steeds meer mensen ook in hun vrije tijd in

hippe leggings, neon sportschoenen en sporttops. Sportkleding is hip en mag gezien worden. Bovendien valt deze trend naadloos samen met een andere beweging die al een tijdje gaande is; het indelen van onze tijd zoals wij dat willen en zoals ons dat past. Even gauw sporten, dan een boodschap doen en direct door naar die meeting? Een flexibel leven vraagt om een flexibele garderobe. Waarbij je met de simpele toevoeging van een vestje en stoere boots ineens een stapoutfit creëert. Of waarbij je die leuke top met een colbert naar een vergadering kunt dragen. Door een andere manier van werken en omgaan met tijd, gaan we ook anders om met wat we dragen.

Combineren is key!

Combineer je kleurige sportlegging met een nette top en een paar goede schoenen en je hebt binnen no-time een outfit waarin je ook in de kroeg gerust gezien kunt worden. Misschien moet je even wennen maar je zult zien dat niemand je raar aankijkt. Sportkleding in ons straatbeeld wordt steeds normaler, ook voor mensen die niet 's ochtends al om 8 uur op de sportschool stonden.

Kies je kleding

Kies voor sportkleding waarvan je zeker weet dat dit te combineren is met je andere kleding. Denk van tevoren goed na over het kopen van een aantal tops die ook goed zullen staan als je ze combineert met een vest of blouse. Besteed aandacht aan de keuze van de juiste legging. Zorg ervoor dat hij niet doorzichtig is (dat wil je echt niet als je lekker op de dansvloer staat) en die vooral comfortabel is. Hoe lekker zou het zijn om uit eten te gaan in je legging, in plaats van die veel te strakke broek waar je echt de knoop van open moet maken omdat je anders geen hap eten meer kunt zien! Denk van tevoren na over het motief van je legging en zorg ervoor dat je legging 'squat proof' is. Dat wil zeggen, buk een paar keer flink en kijk dan even in de spiegel (of vraag het iemand anders) of je kunt raden wat je onder je legging draagt. Kun je niets zien? Dan zit je goed! Een hoge legging met een touwtje, zoals alle leggings van Zumprema, is zeker squat proof en schijnt niet door. Dan weet je zeker dat gênante situaties jou bespaard blijven!

Let's do it!

Misschien vind je het idee van over straat gaan in je sportlegging vreemd of onwennig, maar als je goed om je heen kijkt zie je steeds meer mensen die het doen. Begin eens klein, ga na je work-out in je legging een boodschap doen. Neem de tijd om te kijken welke kleding goed combineert bij jouw favoriete sportkleding en wees creatief, soms staat zelfs een paar hoge hakken heel mooi bij een legging. Ga uit van wat goed voelt voor jou en wat past bij jouw lichaam en voor je het weet loop jij er ook heel sportief bij!

Zoeken