0
items
€0,00
Afrekenen
  • Winkelmandje.

  • Verzendkostengratis
  • Totaal€ 0,00
  • Afrekenen.

Vijf redenen om voor een foute kerstlegging te kiezen in plaats van de foute kersttrui

Heb jij vorig jaar ook zo genoten van de foute kersttruien? Ineens zag je ze overal en leek iedereen met zo'n foute kersttrui te lopen. Om met kerst dit jaar origineel voor de dag te komen en niet weer diezelfde oude foute kersttrui uit de kast te moeten trekken, ga jij voor de foute kerstlegging!

Waarom? Omdat die veel meer voordelen heeft dan die saaie foute kersttrui. Hieronder lees je 5 redenen om dit jaar een foute kerstlegging te kopen.


1. Een kerstlegging is origineler dan een foute kersttrui

Met zo'n foute kersttrui loopt iedereen tegenwoordig. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, maar lijken uiteindelijk allemaal op elkaar. Natuurlijk wil je niet in dezelfde trui als je beste vriend gezien worden. Jij wilt dit jaar origineel op de kerstborrel verschijnen. En dat doe je door je foute kerstlegging te stylen met een paar mooie glitterpumps en een nette blouse. Kerstoutfit 2.0 noem je dat.


2. Onder een jurkje of lange trui staat een kerstlegging feestelijk

De foute kerstlegging kan onder elke outfit. Combineer ze met van die heerlijke lange truien. Of je mooiste feestjurk met hoge hakken. Je kunt ze allemaal dragen met je foute kerstlegging. Elke outfit maak je in één oogopslag een kerstoutfit door er een kerstlegging onder te dragen. Voor een extra boost kerst draag je je foute kerstlegging gewoon mét je foute kersttrui Extra bonus: je hoeft geen nieuwe kerstkleding te kopen dit jaar!


3. De foute kerstlegging kan ook als casual legging

Eigenlijk is deze legging te leuk om niet te dragen. Veel leuker dan de foute kersttrui! Geweldig dus dat je de foute kerstlegging de hele winter door kunt dragen! Niet alleen met kerst, ook op dagen dat je zin hebt in een casual look, een sportieve look of voor die knusse dagen thuis. Als het buiten koud is en jij met warme chocolademelk voor de kachel zit. Deze legging maakt jouw winterlook helemaal af.4. De leukste verrassing onder de kerstboom

Geen idee meer wat je dit jaar moet kopen voor je vrienden en familie? In plaats van elk jaar weer met dezelfde ongeïnspireerde cadeau's aan te komen, ga je dit jaar voor het meest originele cadeau van het jaar. Niet de foute kersttrui, maar de foute kerstlegging! Een cadeau dat gegarandeerd in de smaak zal vallen!


5. Sporten in je foute kerstlegging

Iets wat met je foute kersttrui ondenkbaar is, maar met deze kerstlegging geen probleem. Je kunt er gewoon in sporten! Zo kom je ook tijdens je workout in kerstsferen. Sluit het jaar sportief én in stijl af met deze foute kerstlegging. Gemaakt van superzacht en stretchend materiaal, deze legging houdt je warm tijdens de buitensporten en koelt je huid af als je binnen staat te zweten. In deze legging ben jij deze feestdagen de ster van de sportschool!

Heb jij al zin gekregen om je foute kerstlegging te dagen?


Zoeken